Annons
Annons

Senaste

Ge tillbaka min boll!

MFF-boll med autografer

Känner du igen autograferna på bollen?

Nu går det snart inte längre att koncentrera sig på något vettigt. För nu börjar tidningarna ”följa tåget med MFF-supportrar” och spekulera i alla möjliga saker inför matchen ikväll. Ganska roligt faktiskt att guldstriden i allsvenskan haussas upp som om det vore EM-guld det handlade om. Men visst är det kul att det är så här spännande i toppen…

Annons

Och oavsett hur det går så ska ju MFF ut i Europa nästa år. Vilket får mig att tänka på den fantastiska fotbollen som jag blev av med som liten. Efter jag hade skrivit om den fick jag ett mejl från min pappa:

”Det var MFFs lag 1979, det som gick till final i Europacupen, som signerade den där bollen, om jag inte minns fel…”

Jag var alltså 4 år och alla som har barn vet ju hur lätt det är att saker försvinner spårlöst…

Åter till min pappa. Häromdagen när han och min dotter var på museet här i Malmö hittade de bollen! Så nu ska jag bara gå dit och be att få tillbaka den. Man kan väl inte stjäla saker från fyraåringar heller?

Fast min pappa tog aldrig reda på vems autografer det är på bollen. Jag misstänker starkt att den är från förra SM-guldet, 2004. Tycker mig skymta Olof Persson där. Känner du igen någon autograf? Kommentera gärna så reder vi ut vilket år bollen är från.

Heja MFF ikväll!

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas