Annons
Annons

Senaste

Fullutrustad för allsvenskan och EM

Ny present från dottern. En helt underbar nyckelring som kompletterar sport-temat på mina nycklar fint. Den är gjord i någon slags hårdplast som krymper i ugnen. Misstänker att fritidspedagogen har varit med lite här också… Nu har jag snart fler nyckelringar än nycklar i det här knippet, men det har jag så gärna.

Annons

Hon gjorde en liten Allas-skylt också. Så att jag inte glömmer var jag jobbar. 😉

Nä, nu ska jag se om jag kan hitta den där Zlatan-intervjun från igår någonstans. Den gick ju samtidigt som MFF spelade sin allsvenska premiärmatch… Låt mig gissa att det inte var en Malmöbo som bestämde den tv-tablån?

Var förresten med i en tävling i samband med matchen igår. Den gick ut på att tippa slutresultatet och, som utslagsfråga, gissa hur många åskådare det skulle komma. Slutresultatet var jag helt ute och cyklade på – jag gissade 3-1 och det blev ju, som bekant, 0-0.

Däremot gissade jag att det skulle komma 16 588 åskådare.
Och det kom 16 632. Inte så dumt gissat av mig, eller hur? Det borde vara tröstpris på det tycker jag. 

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas