Annons
Annons

Senaste

Fotbollslandskamper till Malmö i vår och i höst

svenska-fotbollslandslaget

Malmö och Swedbank Stadion. Det blir spelplatsen för herrlandslagets näst sista EM-förberedande match mot Slovenien. I höst spelar även U21-landslaget EM-kval i Malmö.

– Det är roligt att Svenska Fotbollförbundet väljer Malmö i uppladdningen inför EM-slutspelet. Vi har både erfarenheten och kunnandet som krävs för stora matcharrangemang. Vi ser fram emot att ta emot landslaget och alla besökare på Swedbank Stadion, säger Niclas Carlnén, vd Malmö FF.

Annons

Matchen mot Slovenien den 30 maj får avsparkstiden 19.30. Redan dagen efter reser landslaget direkt vidare till det planerade förlägret som inför mästerskapet i Frankrike kommer att äga rum i Båstad mellan den 31 maj och 4 juni.

– Det är väldigt roligt att landslaget och EM-spelarna även får visa upp sig i en annan del av landet innan vi reser till Frankrike, säger landslagschefen Lars Richt.

Även U21 spelar i Malmö

Vi kan samtidigt meddela att U21-landslagets EM-kvalmatch mot Spanien den 5 september också kommer att spelas på Swedbank Stadion i Malmö, vilket bäddar för möjligheten för många att uppleva det populära yngre landslagets fortsatta framfart mot EM i Polen.

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas