Annons
Annons

Senaste

Förvandlingen på Camp Nou

Min man är helt ointresserad av sport. All sport. Alltid. Eller, det har väl hänt att jag fått honom till att se Anja Pärsons andra åk i något OS eller så. Och två gånger har han sett MFF spela fotboll. En gång live och en gång på puben. MFF förlorade bägge gångerna. Min man vill inte se fler MFF-matcher. Och helst inga andra matcher heller som sagt.

Annons

Men förra hösten hände det något otroligt. Jag bjöd honom till Barcelona när han fyllde år. Jag hade inte köpt några fotbollsbiljetter, även om det tog emot så skulle han i alla fall få slippa det när vi var på semester tänkte jag.
Men ut till Camp Nou skulle jag såklart! Hade redan räknat ut att jag kunde bjuda maken på öl i puben utanför arenan under tiden jag gick turen inne på arenan.

Men nejdå, han skulle med in. Jaha, men varför liksom? Jo, det skulle bli så roligt så tyckte han (och jag uppfattade inte om det var ironi eller inte, vet fortfarande inte det faktiskt). Men vi hade en trevlig tur inne på arenan och när vi gick därifrån anade jag att min man faktiskt hade tyckt det varit roligt att se fotboll där också. Fast det skulle han ju aldrig säga högt.

Väl hemma sitter jag vid datorn på ovanvåningen en kväll och hör klappar,  hejarop och andra klart sportrelaterade ljud nerifrån. Döm om min förvåning när jag kommer ner och ser att min man sitter och tittar på en Barca-match!

Vad, liksom? Jag blir stum. Och sedan kommer det sötaste av allt. Min man vänder sig stolt mot mig och säger:

”Titta, de har bortatröjorna på sig!”

Han är intresserad av fotboll! Han vet vilken färg Barcelona har på sina bortatröjor! Yes!

Om det väckte något större fotbollsintresse hos honom? Nja, jag tror inte det. Fast vi såg en del av Barcelonas matcher förra hösten och han blev väldigt imponerad av Messi. MFF kan jag fortfarande inte få honom att titta på… Men det kanske är bra – de bara förlorar ju då. 😉

FC Barcelonas hemmatröja...

FC Barcelonas hemmatröjor...

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons

  • Aleksandra

    Haha ja dessa killar… min sambo är helt ointresserad utav sport och då fram för allt fotboll förutom vid EM, VM och OS… Då spelar det ingen roll vilken sport det är men ses ska den för det är ju inte varje år det är VM, EM och OS…

  • Johanna

    Nej, det är ju inte det. Men frågar du min man så tycker han att det är EM, VM och OS alldeles för ofta 😉

  • Pingback: Hur kan man bli så trött av att inte göra någonting? | Johanna()


Annons

Senaste från allas