Annons
Annons

Senaste

Först kom vi. Sen kom bagaget.

Så kom vi då äntligen till Rapid City (efter att ha fått byta flyg eftersom det första fick punktering). Dock fortfarande utan vårt bagage, vilket var lite smått olyckligt eftersom det varit värsta sommarvärmen hela dagen och vi var inte riktigt klädda för det om man säger så 😉

Annons

Vi kastade oss direkt ut på vår lilla roadtrip och i dag har vi hunnit med en hel del! (bilder från alla ställen kommer längre ner)

Först åkte vi till ett ställe strax utanför Rapid City där det finns en massa rekvisita från filmen Dansa med vargar. Häftigt ställe! Som dessutom var stängt för säsongen men det var liksom ändå öppet och allt fanns att titta på.

Sedan åkte vi till en park där man kör in med bilen och tittar på vilda djur – vi såg en hel del – björnarna var klart häftigast! Det var verkligen björnar överallt kring bilen. Både bruna och svarta. Så söta nallar.

På vår väg passerade vi även ”staden” Rockerville, en gammal gruvstad som är övergiven, men husen från en annan tid står kvar – coolt!

Och när man är i detta område måste man ju bara se Mount Rushmore! En cool och overklig känsla efter att ha sett stenpresidenterna i filmer och på bilder så många gånger. Och vilka vackra omgivningar!

Sen skulle man kunna tro att vi inte hann mer eftersom dygnen bara har 24 timmar här i USA också, men då tro man fel.

För vi hann även gå på en Pow wow (med reservation för stavningen) Det är en tillställning för indianer som sker ett par gånger om året runt om i landet, denna gången var det Black Hills Pow wow.

Fantastiskt att besöka och fantastiskt att få vara med om en sådan unik händelse.

Eftersom vårt bagage inte hade kommit som utlovat blev det en kvällstur till Wallmart och sedan middag.

När vi kom tillbaka till hotellet hade vårt bagage äntligen kommit!!!

Vuxna kvinnor som beter sig som barn på julafton – där har ni den upplevelsen 🙂

I dag går färden vidare söderut!

vit varg Filmrekvistita Dansar med vargar Filmrekvistita Dansar med vargar Filmrekvistita Dansar med vargar svartbjörn, USA

 

LÄS OCKSÅ

(21)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas