Annons
Annons

Senaste

Försöker ta mig ur bubblan. Det går sådär.

Det är dags att ta sig ur bubblan nu känner jag. Om än lite motvilligt. Det händer ju faktiskt annat i världen också, förutom att MFF tagit guld!

Men först liiite himmelsblått till bara: Kunde tyvärr inte vara på plats och hylla laget i går men det verkar ha varit en riktigt härlig stämning! Här en ny låt som en av mina kompisar skrivit:

Annons

Så, vad har mer hänt i sportens värld under guldveckan?

Zlatan slåss. Men behåller sin stjärnstatus för det var ”inte hans fel”?

***

Therese Alshammar vann världscupen i simning. Grattis! Hon är helt otrolig den tjejen. Ta hennes tider på valfri distans och DUBBLA dem så har ni mina tider… 😉 Jag har dessutom inte kunnat gå på min simträning på tre gånger eftersom två av dem var samtidigt som Malmö FF spelade och igår var jag… inte så pigg om man säger så…

***

Mer MFF. Men inte alls lika kul. För tydligen slåss en av spelarna där också. Vad är det med folk? (editering i efterhand: Det är Alex Nilsson det handlar om – artikel på Sydsvenskan.se finns här och en på SvenskaFans.com här. )

***

Mer MFF – att det ska vara så svårt att tänka på annat. 🙂 Men jag måste bara visa den här söta filmen, som jag faktiskt inte såg förrän idag. Djuren på Terrariet i Malmö tippade hur det skulle gå i allsvenskan. Så söta. Fast de hade fel. 🙂

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons

  • Theres

    Hon kommer flytta Theres anntingen till Nya Zeland eller Italien, för hon tycker inte om vårt tråkiga Sverige = ( Grattis!

  • Johanna

    Det kan hon ju vara värd :-). Bara hon får de bästa förutsättningarna att träna inför OS 2012 när hon ska kröna sin fantastiska karriär :-).


Annons

Senaste från allas