Annons
Annons

Senaste

För övrigt är svaret Zlatan. Oavsett frågan

Thomas_Wassberg_bragdguldet

Guld, skäggiga skidåkare och konstiga beslut. Vilken nyhetsdag det har varit i sportsammanhang idag…

* Först. Såklart. Johan Olsson fick bragdguldet! Vilket jag tycker var helt rätt. Jag är inte så insatt i golfens värld ska jag erkänna. Men det stod väl mellan Johan och golfaren Henrik Stenson som blev historisk som den förste att vinna både PGA-slutspelet i USA och den sammanlagda Europatouren samma säsong. Bra jobbat! Men ändå. Guld i en femmil på ett VM i skidor, som väl nästan kan klassas som en av Sveriges nationalsporter? Det slår nog lite högre. Även om jag inte tror att Johan Olsson skrattar lika mycket på vägen till banken som Henkrik Stenson gör…

Annons

* Thomas Wassberg fick ockå ett Bragdguld idag. Fast det var från 1980. Då vägrade han ta emot det. Men nu tyckte han att det var dags. Skön kille tycker jag.

* MFF:s förre tränare Rikard Norling lämnade ju Malmö FF lite hastigt och lustigt förra veckan. Nu är han klar för nåt halvbra lag i Norska ligan. Jag tror fortfarande att det ligger en hund begraven någonstans här, eller att det finns ett skelett i garderoben eller vad man nu säger. Själv tycker jag det hade varit bra om MFF kunde trolla fram en ny tränare ur den där garderoben så fort som möjligt.

Nästa stora sportpris att dela ut är Jerringpriset i januari, och både Henrik Stenson och Johan Olsson har chans på det priset också.
Och Zlatan såklart. Han har ju inte fått det sedan 2007. Så jag tror han tar hem det i år. Om nu inte Wassberg är nominerad? 😉

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas