Annons
Annons

Senaste

Foppa-kalsonger någon?

Alla är chockade. Ingen skulle gjort annorlunda. Det gick ju ändå så bra. Fast bränslet tog slut. Nu lägger han av. Igen. Eller? Nån hade det i alla fall på känn. Och Börje Salming säger typ ”Vad var det jag sa”.

Annons

Peter ”Foppa” Forsbergs karriär börjar likna en dokusåpa. Snart blir det film om hans liv. Och efter att halva världen köpt Foppa-tofflor de senaste åren kan vi inte bärga oss i väntan på Foppa-kalsongerna.

Nog för att han är en av våra största idrottare. All respekt där, det har varit härligt att följa honom genom karriären. Och det är rörande med tårarna på presskonferensen. Han har verkligen haft en helt fantastisk karriär. Och han vill ju såklart hålla på med det han älskar. Men att en hel nation ska bli så tagna på sängen av detta beslutet. Foppas karriär har ju, i ärlighetens namn, varit slut ganska länge.

Nåja i väntan på filmen fortsätter jag att följa honom i  ”Landskampen” på teve. Tack för all underhållning Peter. Lycka till med kalsongerna ;-).

PS. Nu väntar jag bara på att Fredrik Ljungberg ska ta samma beslut och börja ställa upp i en massa lekprogram på teve. Kalsonger har vi ju redan sett honom i ;-).

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas