Annons
Annons

Senaste

Följ med till USA!

I morgon åker jag äntligen iväg till USA! Jag vet ju att det är många av er som vill att jag ska blogga och skriva och ladda upp bilder och så längs min lilla roadtrip. Bland annat har jag fått önskemål om cowboys –  jag ska se vad jag kan göra där. 🙂

Annons

Sen är det ju så att jag inte riktigt vet hur det kommer att bli med uppkopplingen ”over there”. Och om sanningen ska fram så har jag fortfarande inte satt mig riktigt in i det där med att blogga från telefonen. Det blir så litet liksom… Men jag ska absolut göra vad jag kan – jag lovar.

Däremot så får alla ni som sysslar med smartphones och sånt gärna följa mig via appen Instagram. Där vet jag i alla fall att det går snabbt och lätt att ladda upp en bild och skriva ett par rader – krävs inte många sekunders uppkoppling där inte.

Har du lust att följa mig där så heter jag lijoho

Innan ni frågar så kan jag avslöja att ”li” är början av det tilltalsnamn jag hade fram tills jag var 11-12 år ungefär och ”joho” är det smeknamn jag hade när jag spelade fotboll i MFF.

Då har vi rett ut allt det. Hoppas vi ses antingen här eller på Instagram. Ha det bra så länge!

P.S Vill någon lämna allsvenska uppdateringar till mig i helgen går det också bra att göra det via Instagram. Tack. 😉

 

LÄS OCKSÅ

(21)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas