Annons
Annons

Senaste

Fiskarna fick mat och jag fick fina fötter

Jag blev uppäten av fiskar i fredags. I alla fall delar av mig. Delar som jag inte behövde längre.

Kommer ni ihåg min väninna J som gav mig världens häftigaste födelsedagspresent/julklapp (här kan du läsa om det). Jag kontrade med att bjuda henne till Budapest över helgen.

Annons

I fredags eftermiddag gick vi förbi ett Spa-ställe med små akvarium med fiskar som ger pedikyr i skyltfönstret. Det var vi ju bara tvungna att testa!

Först var det lite obehagligt att bara stoppa ner fötterna, det ska jag erkänna. Sen kittlades det så att man av ren reflex slet upp dem igen. Men när jag väl hade vant mig så var det inte dumt alls faktiskt.

Och ganska komiskt att man liksom satt i skyltfönstret till allmän beskådan. Under den halvtimmen mina ben och fötter blev fiskmat var det en hel del både barn och vuxna som stannade och pekade och log lite så där överseende…

Men det var skönt att sitta inomhus och titta ut för det var riktigt, riktig kallt i Budapest i fredags. I lördags kom vinterns fösta snö dit. Och det var inte så lite heller. På bilden längre ner ser ni utsikten från lägenheten (som vi lånade av min syster) på morgonen och sedan på kvällen igen.

Jag berättar mer om Budapest i morgon, då ska ni få se bilder från den märkligaste, och smutsigaste, baren jag någonsin varit på!

Här sitter jag i skyltfönstret till allmän beskådan...

Här har det just börjat snöa och jag är fortfarande ganska varm 🙂

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)



Annons

  • Åh, jag vill också testa att låta firrar käka upp mindre mysiga detaljer på mina fötter! Dock får det vänta, som fattig student med en underbetald make och två barn så får vi välja vilka utgifter som är de viktigaste. Nu satsar vi på ridningen då både stora dottern och jag njuter så otroligt mycket av det! Även om det för tillfället rymmer en hel del sorg också, dotterns favoritponny ska lämnas tillbaka… 🙁

  • Jag förstår din prioritering! Synd att det inte är samma priser här i Sverige som i Budapest, då hade man kunnat unna sig sånt här lite oftare…


Annons

Senaste från allas