Annons
Annons

Senaste

Fiskar, fest och föredrag på Finlandsbåten

Jag var på Finlandskryssning i helgen. Med fisketema. Kanske lite otippat men jag fiskar ju faktiskt lite gädda och abborrar ibland (läs: två gånger om året).

Anledningen till att jag hamnade på just denna kryssningen, som bara var min andra någonsin på just det farvattnet, var eftersom vi på Aller media var inblandade. Martin Falklind, chefredaktör på tidningen Fiskejournalen, var en av dem som höll i det hela och han höll även sitt lysande föredrag om sin ”Expedition: Den gamle och havet” i lördags.

Annons

I fredags inledde jag med middag tillsammans med några kollegor. Vi åt fisk (såklart) och jag hoppas att jag lyckades undvika rödlistade sorter… Hummer får man väl äta?

Senare på kvällen blev det party och Weeping Willows på scenen. Jättebra!
Ännu senare blev det ännu mer party… Folk går verkligen aldrig och lägger sig på de här kryssningarna. När jag steg upp på lördagsmorgonen och såg människor med öl i handen var jag osäker på om de hade gått och lagt sig och börjat festa igen eller om festen inte ens var slut…?

I lördags blev det kanske inte riktigt lika mycket party… men det var skönt att bara ta det lugnt ombord på väg hem mot Sverige igen.

Här kommer ett gäng bilder från kryssningen och en film med Weeping Willows.

[nggallery id=10]

LÄS OCKSÅ

(10)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas