Annons
Annons

Senaste

Finns det svensk teve på hotellet?

Just nu sitter jag på ett tåg på väg till Stockholm för att besöka två mässor, Det Goda Köket och Allt för Hälsan. Ska bli kul, men tyvärr missar jag nomineringarna till Idrottsgalan som presenteras på lördag, då är jag redan hemma igen.

Annons

Jag glömmer aldrig Idrottsgalan för ett par år sedan. Vi var på Teneriffa. Jag kan verkligen vara en en sån sportnörd att jag planerar semestrar och resor för att inte missa någonting men i detta fallet hittade vi en restresa så billig att det inte gick att låta bli. Och om vi ska vara helt ärliga så är ju Idrottsgalan ändå inte årets höjdpunkt på något sätt…

Det där med svenskt kaffe på hotellet är ju en klassiker och hotellet vi hamnade på var ljusår från de enkla bungalows i Thailand som jag faktiskt gillar bäst. Det skulle liksom inte märkas att man var i ett annat land. Vilket ju är helt meningslöst, eftersom det väl ändå måste vara hela grejen när man åker till ett annat land?

Men det var faktiskt inte så dumt när jag upptäckte att de visade Bolibompa klockan 18 varje kväll. Döttrarna satt som ljus medan jag och min man gjorde oss i ordning för middag och tog en drink på balkongen. Perfekt. Och jag hade redan glömt att det var idrottsgala när jag en kväll lämnade teven på efter att barnprogrammen var slut… Och då började galan. De visade Idrottsgalan på Teneriffa. Glädje. För mig. Inte för min man (som är totalt ointresserad av sport). Det blev en snabb pizza i hotellbaren och sen upp på rummet igen. Så himla trist egentligen. Men ändå. Man får ju ta seden dit man kommer… 😉

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas