Annons
Annons

Senaste

Finns det svensk fotboll på flygplatsen?

Snacka om dålig tajmning! Jag åker till Budapest idag. Min lillasyster har flyttat dit för att jobba ett tag och jag bokade glatt flygbiljetter för ett tag sedan. Men nu blev det ju så olyckligt att MFF möter Austria Wien i Malmö ikväll… Jag har mejlat min syster och bett henne kolla upp om nån restaurang visar matchen. Fast jag landar en halvtimme innan avspark så det bästa hade ju varit om de visade matchen på flygplatsen helt enkelt.

Annons

För övrigt ska jag flyga med ett flygbolag som har väldigt många regler både hit och dit. Värst är de tydligen med bagaget. Max 1 väska, max 10 kilo (inklusive handväskan som alltså på något sätt måste ner i den andra väskan) plus nåt maxmått på väskan. Och det räcker tydligen med ett par gram för att man ska behöva betala massa pengar eller ”bli nekad ombordstigning”. Så nu är jag mest nervös för att jag kommer att behöva göra som J-O från Hipp Hipp på flygplatstoaletten… Se klipp här nere. Och håll tummarna för att jag inte behöver flyga i dubbla outfits. Och ha en trevlig helg!

httpv://www.youtube.com/watch?v=hSbaie_ma-o

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)Annons

 • Frida

  Det kommer gå bra ska du se!! jag har än så länge dock inte lyckats hitta en enda kanal som sänder matchen så man kan streama…

  Och mamma hade inte haft några problem alls på flygplatsen!

  Ses snart :)!!

 • Tv4 Sport sänder den!
  Mamma hade ju inte mer än typ 4 kilo… 😉
  Ses i kväll!


Annons

Senaste från allas