Annons
Annons

Senaste

Filmer från när jag åker skidor…

Här är två filmer från när jag åker skidor. Det är ganska dålig kvalitet. Både på själva filmerna och åkningen 🙂 Men jag är så otroligt stolt över mig själv att jag överhuvudtaget vågade eftersom jag aldrig stått på ett par alpina skidor förr. Så jag bjuder på det.

Annons

Första filmen: Andra privatlektionen och jag susar (!) ner för en backe som faktiskt inte var en barnbacke 🙂 Det är jag som kommer längst ner i backen och jag tyckte själv att det var störtloppsfart på det hela just då… Kanske ser man bättre om man väljer fullskärm men det är absolut ingen måste… 🙂

Andra filmen: Efter tre dagar vågade jag ge mig på ”kullarna” i Kläppen snowpark JR. Efter att jag har åkt iväg kastar sig min yngsta dotter och min mamma också ner för ”stupet” 😉

LÄS OCKSÅ

(37)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas