Annons
Annons

Senaste

Fel vecka att lämna stan

Förra veckan blev en sportfri vecka för mig. Nästan i alla fall. Det var min sista semestervecka och stora delar av den spenderade jag med familjen i en stuga i Blekinge skärgård. Inget konstigt med det kan man tycka, och en härlig avslutning på semestern! Men det betydde också att jag, av olika anledningar, missade all sport jag hade velat se.

Annons

Detta missade jag:

1. Halva VM-finalen i fotboll. Visserligen var jag fortfarande i Malmö då men ett åskoväder slog ut parabolen och fixade samtidigt en översvämning i källaren….
2. SM-veckan i Malmö.
3. Presskonferensen med Zlatan i… just det… Malmö.
4. Karlstad GP. Den kanalen fanns inte i stugan.
5. Diamond league. Fel på antennen i stugan.
6. AIK-MFF. Jag var och spelade fotbollsgolf med tjejkompisarna istället, i efterhand förstår jag att det var helt rätt beslut med tanke på hur det gick för mitt favoritlag…

Så i går kväll när jag kom hem blev det en snabb koll på text-tv för att se hur det hade gått för Robin Söderling i Båstad och sedan halvslumrade jag till Falkenberg-Hammarby på teve. Jösses vad märkligt det var att kolla superettan när den senaste fotbollsmatchen jag såg var VM-finalen… 🙂

Jag spelade fotbollsgolf istället för att titta på när MFF förlorade mot AIK...

Jag spelade fotbollsgolf istället för att titta på när MFF förlorade mot AIK...


LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas