Annons
Annons

Senaste

Får Zlatan sin femte guldboll ikväll?

Vad är det egentligen med Stig Strands tå? Jag har hela tiden trott att detta klippet bara var fejk. Men han skadade sig tydligen så illa att han nu blivit tvungen att operera. Kul klipp i vilket fall som helst :-). Och nästa helg sätter Vinterstudion igång. Min man och mina döttrar är lagom roade när de hör reklamen basunera ut ”Nu kan du gå i ide i fyra månader” eftersom de vet att det är ungefär det jag gör. I soffan framför vinterstudion… 😉

Annons

Helgens roligaste: Robin Söderling vann Masters-turneringen i Paris och är nu världsfyra. Om jag ska vara helt ärlig trodde jag att det var på väg på andra hållet för Robin. Men jag är bara glad att jag hade fel.

Helgens yngsta: Det nya landslaget i hockey verkar lovande. Nu kanske det blir kul att kolla på Tre kronor igen…

Helgens kallaste: Andre Myhrer. Låg fyra efter första åket i slalom och lyckades köra upp sig till en andraplats. Annars brukar det ju alldeles för ofta låta ”låg trea efter första åket – slutade på 14:e plats”. Kul att herrlandslaget verkar vara på G i slalom i alla fall (fem personer bland de 22 första). Det kanske är bara för att ”storslalom inte prioriteras” som Markus Larsson sa för ett tag sedan…

Dagens Zlatan: Jag är ju inte ett stort fan av Italiensk fotboll. Men det var riktigt kul att se Zlatan igår. Så taggad och stundtals briljant när Milan vann mot Inter. Men varför passar han så mycket nuförtiden? Skjut själv Zlatan!
Och jag får väl anledning att återkomma till herr Ibrahimovic för nu har han flugit ”hem” till Malmö för att hämta sin femte guldboll på fotbollsgalan i kväll. Eller? Vem skulle kunna utmana?


LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas