Annons
Annons

Senaste

Får jag betala dubbelt om det regnar?

Regn

Vet någon hur det fungerar med pay per view på Canal Digital när matcher blir avbrutna som förra helgen, när MFF-Gefle regnade bort? Tanken slog mig faktiskt igår när regnet verkligen öste ner i Halmstad och jag hade köpt matchen. Får man se omspelet gratis om matchen blir avbruten? Jag hade kunnat fråga Canal+ direkt såklart men eftersom de vägrar att svara på mina mejl blir det lite svårt. Och allra bäst hade det ju varit om jag hade fått lov att köpa säsongskortet. Redan i våras. Då hade jag inte ens behövt fundera över detta idag…

Annons

Hur följer du ditt/dina favoritlag?

Loading ... Loading ...

Om någon svarar att ni kollar gratis streamade matcher på nätet – tipsa gärna mig om var ni hittar dem 😉


LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons

  • Micke B

    Du kan vara lugn. matchen visades helt utan kodning dag 2, så alla kunde se den gratis.

    /Micke- som var på Swedbank Stadion båda dagarna. En lördag dyblöt av regn och en söndag badandes i svett. 😉

  • Johanna

    Det låter bra 🙂


Annons

Senaste från allas