Annons
Annons

Senaste

Ett tåg kommer lastat med… fotbollsspelare

mattias-asper-johanna-svan

Jag åkte tåg igår. Inget konstigt med det, det gör jag ganska ofta. Och allt var sig likt. Jag och dottern var, tillsammans med en väninna och hennes dotter, på väg till Stockholm för att tjejerna skulle gå och se på 5 Seconds of summer i Globen.

Annons

I Hässleholm dök det helt plötsligt upp ett helt gäng svartklädda män (och en kvinna) som skulle sätta sig i vår annars nästan tomma vagn.

Jag reagerade först när jag såg Anders Linderoth och då såg jag Mjällbys klubbemblem på alla de svarta kläderna.

Så hela Mjällbys fotbollslag slog sig alltså ner i samma tågvagn som oss. Och den förre MFF-målvakten Mattias Asper satte sig snett mitt emot mig.

Efter ett tag började en av männen (en ledare av något slag) just bredvid mig prata om ett nytt system som är på G i Allsvenskan. Med 16 kameror som på något sätt ska mäta hur spelarna rör sig i realtid, så att tränaren i praktiken kan få ett papper i halvlek och se hur spelarna rört sig.

Och bakom mig satt tränaren och pratade taktik.

Lite kul var det faktiskt att hamna mitt i detta.

Jag pratade lite med Mattias Asper som skrattade åt den smygbild jag tog på honom för ett par år sedan och att hans autograf (som jag fick sent på en nattklubb för många år sedan) ligger i samma inlägg som Zlatans och en massa andra storheters autografer här.

Det har ju inte gått strålande för Mjällby i Superettan den här säsongen om man säger så. Och Asper medgav att de hade behövt poäng mot Syrianska i går kväll för att ordna till siffrorna i tabellen.

Det blev 4-0.

Till Syrianska.

Ska bli kul att se om de är ombord på tåget hem i morgon också så jag kan fråga vad som gick fel… 😉

anders-linderoth mattias-asper

LÄS OCKSÅ

(17)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas