Annons
Annons

Senaste

Ett enda litet ynka mål från drömmen

Tänk att en enda liten siffra kan betyda så mycket. Mitt körschema från igår höll till punkt och pricka. Ända till sista punkten. Där jag skrev 3-0 blev det ”bara” 2-0. Och det är ljusårs skillnad på de två siffrorna. Jag pratar såklart om att Malmö missade kvalet till Champions League med ett enda litet ynka mål…

Annons

Men som de spelade! Det var längesen jag såg ett Malmö som var så hungrigt. Om jag ska vara helt ärlig hade jag väl inte så stora förhoppningar när kvällen började, men innan matchen var slut förde jag så mycket liv hemma hos min trevliga väninna att hennes lilla hundvalp var helt förskräckt. Sorry Wille – jag köper med mig nåt gott nästa gång.

Jag förstår att spelarna var helt knäckta igår och inte kunde se något positivt alls med det hela. Men spelar MFF fotboll på det sättet framöver också kommer det att bli en riktigt rolig fortsättning ute i Europa.
För om man nu ska se det hela positivt
(och inte tänka på pengarna) så är det ju bättre att vinna Europa League än att komma sist i Champions Leauge… 😉

PS: Om vi ponerar att en psykolog (som kommer från Norrland) mejlade mig efter matchen och beklagade att MFF åkte ur Champions League. Är det bra eller dåligt?

LÄS OCKSÅ

(5)
(0)Annons

  • Micke B

    Du skulle varit där! Helt magisk stämning mot slutet. Det absolut värsta (i positiv bemärkelse…) tryck jag upplevt på en fotbollsläktare.

    …men AAAH vad nära det var.

  • Jag vet inte om mitt hjärta hade klarat de sista 20… men magin gick genom tv-rutan – vilken insats! Av både MFF och publiken…


Annons

Senaste från allas