Annons
Annons

Senaste

Error 404 och lyckorus!

Jag hade tänkt gå på fotboll med mina barn igår. Men tyvärr var jag för sent ute och alla biljetter till familjeläktaren (där det finns billigare biljetter för barn) var slut.

Så jag bestämde mig för att köpa hem matchen på datorn via den stream man kunde köpa genom MFF och Sydsvenskan, den lokala tidningen här i Skåne.

Annons

Datorn kopplades in på tv:n, jag och dottern dukade fram nachos och läsk/öl och bänkade oss i soffan. Jag knappade in mitt kortnummer för att få en kod till sändningen.

Då.

Error 404. Ingen kod. Pengarna dragna. Ingen kod.

Ingen kod – ingen sändning.

Inget telefonnummer till sportsground.se som företaget heter. Bara en mejladress.

Jag skickade 7 (!) mejl under första halvlek. Jag har fortfarande, nästan ett dygn senare, inte fått något svar. I det sista mejlet krävde jag pengarna tillbaka. Idag. Ska bli kul att se om de kommit in.

Jag höll just på att ge upp och hade redan kopplat bort datorn från tv:n när sändningen helt plötsligt startade. Det var tydligen så många som hade haft problem att de blev tvungna att släppa den fri, utan betalning.

Så andra halvlek fick jag i alla fall se. Även om jag knappt vågade titta de sista minuterna – så spännande!

Och vilken glädje att de lyckades vända och ta sig vidare!

Inför nästa match ska jag köpa biljetter i god tid. Även om Viasat vaknat och bestämt sig för att sända de kommande matcherna. Fast på en kanal som jag inte har. Skulle ju kunna köpa streamen förstås. Eller inte… 😉

LÄS OCKSÅ

(9)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas