Annons
Annons

Senaste

Erövraren Zlatan?

Italiensk tidning

Det blir aldrig som man tänkt sig. Så heter en svensk film från 2000. Men det kunde lika väl handlat om fotboll i lördags.

MFF-Åtvidaberg 3-3. Åtvidaberg? 3-3? Och inga ordinarie anfallare (Mehmeti och Larsson) över till derbyt mot HIF. Grattis Helsingborg.

Annons

Barcelona-Hércules 0-2. Hércules? 0-2? Grattis till att du sålde Zlatan, Pep.

Cesena- Milan 2-0. Cesena? 2-0? Och Zlatan satte en straff i stolpen. Grattis alla som önskar att det ska gå dåligt för Zlatan i Milan. Grattis igen Pep?

Nej, det blev verkligen inte som jag tänkt mig denna fotbollshelgen. Men, men – nu får MFF in lite hungriga ungtuppar som HIF inte har full koll på. Det går bra ändå det här (tror den obotlige optimisten :-)).

Min mamma kom hem från Italien idag och hade med sig en tidning till mig (jag fick vin och årgångsbalsamvinäger också – tack snälla mamma!)
Sportbilagans omslag från i fredags är prytt av Zlatan och rubriken skriker ut ”Il Conquistatore” (Erövraren). Undrar hur de rubrikerna ser ut idag?

Note to self: Sätta upp tidningsomslaget bredvid alla mina andra kändis-bilder på väggen på jobb (bild på dessa dyker upp framöver).


MFF-Åtvidaberg

Jag stängde in mig i sovrummet för att stryka när det var MFF-Åtvid i lördags. Med webbradion på högsta volym såklart ;-).LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas