Annons
Annons

Senaste

Eric Saade får man väl aldrig nog av…

Eric-Saade

Jag var på konsert i fredags. Eller, det var kanske inte så mycket jag som var på konsert utan mer min åttaåring som var på konsert. Jag hängde liksom bara på. Eric Saade är nämligen åttaåringens stora idol och då kan man ju inte missa när han har en konsert.

Annons

Biljetterna köpte jag i februari. Och det kändes ganska absurt. Det var nämligen just efter att jag varit och bevakat Melodifestivalen i Göteborg. Under helgen hade jag sett Eric Saade repetera hur många gånger som helst, sett honom uppträda inför publik, intervjuat honom, varit på fest med honom. Och så vidare. Och så åkte jag hem och betalade pengar för att få se honom uppträda…

När jag träffade Eric på en annan fest i Helsingborg några veckor senare skrattade vi lite åt det hela och han spelade in en liten film till min dotter.

Dottern var (såklart) helnöjd med konserten. Det hade dessutom blivit något fel med planeringen av platser i Helsingborg Arena så vi fick flytta. Och sätta oss nästan längst fram. Dottern klagade inte på det heller kan man säga. Hon fick en high five av Saade och han sade att hennes plakat var fint. Vilken lycka.

Och det var en helt okej konsert faktiskt. Men nu har jag nog sett Saade så det räcker för ett tag framöver 😉

Här kommer bilder och en film från kvällen!

bild 3

Glad dotter poserar utanför arenan.

bild 4

Glad dotter var mycket nöjd med att sitta nästan längst fram.

bild 1

När dottern skulle leta efter bilder till sitt plakat hittade hon en bild på mig och Eric. Den fick dock inte vara med på plakatet 😉

eric-saade-mamma

Under kvällen tog Eric upp sin mamma på scenen och hela publiken sjöng för henne eftersom hon fyller år den här veckan.

eric-saade-konsert eric-saade-stripped IMG_2337 IMG_2380

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas