Annons
Annons

Senaste

Enligt min teori vinner MFF i kväll

I kväll gäller det! Och det är så spännande! Första matchen av två som kan ta Malmö FF hela vägen till Champions league-gruppspelet som första svenska lag sedan HIF säsongen 2000/2001. Det pratades odds och procent på radion i morse och de var inte riktigt till Malmös fördel om man säger så. Men det bryr jag mig inte om. För jag börjar se ett mönster i säsongens upplaga av MFF som även kan förklara varför vi inte ligger så bra till i allsvenskan:

Annons

MFF behöver helt enkelt ett riktigt bra motstånd för att spela riktigt bra själva. Kan det inte vara så? Vi gör stormatcher mot lag som HIF och Glasgow Rangers och spelar respektlöst mot Milan. Samtidigt spelar vi oavgjort mot lag som Norrköping och Syrianska…

Så om min teori håller så borde vi spela riktigt bra fotboll ikväll. Och tänk om det går vägen både i kväll och nästa vecka i returmötet! Det går inte att beskriva med ord. Jag säger som Zlatan: På en skala ett till tio hade det varit tjugo!

Eller som en kompis skrev på Facebook: De spelade MFF-hymnen på Rockklassiker i morse. Det måste vara ett tecken.

🙂

Dagens bästa spelare: Ett stort tack till Viasat för att ni visar matchen på TV3 ikväll så att alla, eller i alla fall de flesta, kan se den.

Dagens röda kort: Ett stort Buuu till Viasat som visar returmötet på TV10 som inte finns att tillgå för oss som har Canal Digitals utbud.

LÄS OCKSÅ

(11)
(0)Annons

 • Micke B

  Ett stor bu för er Malmöbor som tänker se returmatchen på TV och inte på Stadion! 🙂

 • Aleksandra

  Alla får tyvärr inte plats på stadion och då måste man hitta alternativ lösning juh 🙂

 • Micke B

  Bra försök Alexandra, men det håller inte. Det finns biljetter kvar till matchen. Det är bara att boka!

 • Och jag hade gärna gått men med två småbarn blir det till att prioritera sina utekvällar. Var ju på Milan-matchen i söndags och sparar nästa match tills det är dags för ännu bättre lag i CL-gruppspelet 😉

 • Nähä, min teori stämde visst inte…

 • Pingback: Hoppet finns ju i alla fall kvar | Johanna()


Annons

Senaste från allas