Annons
Annons

Senaste

En mörk kväll på mer än ett sätt…

Mörkret sänkte sig över Malmö igår. Efter jag vet inte hur många veckor med himmelsblå himmel och sol så blev det nästan svart. Först en gång på förmiddagen och sedan ett ordentligt och kompakt mörker, ackompanjerat av den patenterade skånska blåsten, som lade sig över Swedbank Stadion lagom till matchen mellan Malmö FF och Swansea skulle börja i går kväll.
Som tur var blev det inte mycket regn, även om det lilla som föll regnade på tvären in under taket på arenan…

Annons

Men idag skiner solen igen och det är precis lika vindstilla och varmt som det varit den senaste månaden.

Det kändes liksom typiskt att ovädret och mörkret liksom parkerade sig över Malmö just när MFF åkte ur Europaspelet 2013. Eftersom MFF inte är bättre än så här. Eftersom MFF inte kan bli bättre än så här om de fortsätter sälja sina bästa spelare. Eftersom MFF inte kan sluta sälja sina bästa spelare eftersom MFF behöver pengar. Pengar som MFF hade kunnat tjäna om de lyckats hänga med bättre i Europa. Men som de inte kan tjäna eftersom de måste sälja sina bästa spelare hela tiden för att få in pengar. Snacka om ett moment 22.

Nåja, nu har jag klagat färdigt för det var kul att titta på fotboll ändå! Det är ju inte varje dag vi har ett Premier League-lag på besök i stan. Och så höll ju Malmö nollan och fick öva sig lite mot bra motstånd inför matchen mot AIK på söndag. Fast då vill jag gärna se lite mål. Från MFF då… 😉

Jag avslutar veckan med en bild från (tidigt) i morse när vi var och tittade på livesändningen av Sommarlov. Igen… Idag var det Robin Stjernberg som var på plats och barnen tyckte det var väldigt roligt att få se honom uppträda och spexa live.

Trevlig helg!

Robin Stjernberg på Sommarlov.

LÄS OCKSÅ

(6)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas