Annons
Annons

Senaste

En kul MFF-överraskning i kaoset

mff_autografer

Att städa och sortera i lådor är ju vanligtvis inte det roligaste man kan ha för sig på kvällarna. Men i veckan svämmade en av mina kökslådor bokstavligen över med teckningar, pärlplattor, gamla matteböcker och annat kul som mina barn gjort/fått/gett. Och då var det ändå en sån där djup låda från Ikea. Så jag blev tvungen att ta tag i det helt enkelt.

Annons

Men det blev genast mycket trevligare när jag mitt i kaoset hittade cirka 30 autografer från MFF-spelare. Tror de är från 2012. Snacka om att det var dags att sortera i den lådan… 🙂

Och det var så trevligt att jag börjat sortera i lådor här på jobb också. Titta här vad jag hittade! Några gamla arkivbilder på Henke Larsson och Patrik Sjöberg. De har legat längre än från 2012 tror jag 😉

henke_Patrik

Slutligen: Med den fina bilden här under vill jag passa på att önska er alla en riktigt GLAD PÅSK!

allsvenskan_mff

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas