Annons
Annons

Senaste

En helt vanlig dag på jobbet…

Karta över OS-området i London. Bra att ha. Tycker jag. Klicka för att kunna detaljstudera.

Som reseredaktör på Allas är det jag som, tillsammans med några kollegor, planerar vad vi ska skriva om på våra resesidor i tidningen. Och vi har ganska lång framförhållning. Nu kommer jag just från ett planeringsmöte där vi tittat lite på våren och sommaren 2012. Och då är det ju OS i London!

Annons

Hjärtat tänker: Jippi – nu gör vi en stor guide till London med omnejd under OS! Arenaskisser, tävlingsprogram, tevetablåer. Hur upplever man OS bäst på plats? Var är det bäst att bo? Ni fattar?

Hjärnan tänker: Men. Vänta. Vi skriver ju nästan aldrig om sport i Allas. Våra läsare är ju inte speciellt intresserade av sport. De vill antagligen inte ha den ultimata guiden till OS i London. Och om någon vill det så kommer säkert kvällstidningarna att ha hela bilagor som guidar oss genom tävlingarna.

Så vad göra?

Det blev en kompromiss mellan hjärta och hjärna: Jag beställer ett jobb om England. Men med temat ””Det här kan du göra i England sommaren 2012 om du inte vill titta på OS”.

Det tog emot, det ska jag erkänna. Men det kommer säkert att bli ett superreportage! För den som vill läsa det. Själv tänker jag titta på OS. 😉

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas