Annons
Annons

Senaste

En flygtur helt i min smak

utanför

Jag är inte speciellt förtjust i att flyga. Det kan kanske verka märkligt eftersom jag är reseredaktör och alltid har rest runt jordklotet så mycket som plånboken har tillåtit. Kina, Australien, Thailand, USA, Mexiko, halva Europa runt…

Annons

Men jag har helt enkelt fått lära mig att stå ut. För alternativet, att stanna hemma, har aldrig varit aktuellt.

I fredags var jag dock på en lite annorlunda flygtur. I form av en invigningsfest. Min vän Johan startade en liten mäklarfirma 1998 och nu är den en av Malmös största mäklarfirmor med flera kontor. Jag är otroligt imponerad av hur han lyckats bygga upp sitt företag och festen/flighten i fredags var för att fira det nya fina huvudkontoret.

En riktigt trevlig flight. Fast vi stannade på marken. I like.

Här kommer lite bilder från kvällen!

Boardingkortet.

Boardingkortet.

nowboarding

Flygvärdninnan Gloria Halo tog emot alla passagerare vid incheckningen.

Maten smakade som tur var inte flygplansmat :-)

Maten smakade som tur var inte flygplansmat, fast den kom i folieformar 🙂

Kaptenen Johan höll tal under flighten.

Kaptenen Johan höll tal under flighten.

Åkte man i första klass ingick gratis besök hos barberaren.

Åkte man i första klass ingick gratis besök hos barberaren.

Konstnären Sandro Chias tavlor prydde ankomsthallen.

Konstnären Sandro Chias tavlor prydde ankomsthallen.

Massor av fina blommor.

Massor av fina blommor.

Jag och kapten Johan Linde.

Jag och kapten Johan Linde.

 

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas