Annons
Annons

Senaste

En fantastisk Eurovision-vecka är över!

Vilken galen vecka jag har haft! För det är ju inte varje vecka man springer på Jean Paul Gaultier i korridoren, tittar på högklassig musik live varje dag, rapporterar från röda mattan, umgås med journalister från hela världen, får möjlighet att tacka Darin för en bra konsert sist han var i stan, sitter på samma uteservering som Carola och minglar med diverse celebriteter på olika fester. Men det är just vad man gör som journalist under en helt vanlig Eurovision Song Contest-vecka!

Annons

Men nu är det slut och Danmark och Emmelie de Forets tog som bekant hem kalaset i år. Nu återstår att se om danskarna väljer att ha nästa års Eurovision Song Contest i Köpenhamn, för i så fall finns det goda chanser för att jag lyckas övertala chefen om att få bevaka Melodifestivalen och Eurovisionen nästa år igen 🙂

Lite roligt var det förra helgen när jag gjorde den här intervjun med Patrik Rosell som vann teveprogrammet ”Fantasterna”, då pratade vi just om att Danmark vann sist ESC hölls i Sverige och att om Danmark skulle vinna i år igen blir de det första landet som vunnit två gånger under 2000-talet. Och så blev det alltså!

HÄR kan ni läsa mer om efterfesten jag var på i natt. Och även om det varit kul att bevaka världens största musiktävling så kommer jag inte att sakna de sena nätterna/tidiga morgnarna. Och jag vill passa på att skicka ett stort tack till min man som sköt hus, hem, barn och katt nästan helt själv i en vecka. Jag är nog skyldig honom en fin middag på stan nån dag tror jag 🙂

Här kommer ett litet bildspel från Festival-Johannas galna vecka!

[nggallery id=8]

 

LÄS OCKSÅ

(8)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas