Annons
Annons

Senaste

Dygnet har för få timmar (eller är det jag som har för många fåniga spel i min mobil?)

Insåg just att jag inte bloggat på en hel vecka! Jösses vad tiden springer iväg… Och det är inte så att jag inte bloggat för att jag legat hemma på soffan och spelat fåniga spel på mobilen (inte hela tiden i alla fall… men det är ju inte klokt vad man kan fasta i det där godisspelet ”Candy crush saga” eller vad det nu heter… ;-)).

Annons

Utan mer för att det inte varit en lugn stund varken på jobb eller hemma på ett tag.
Konferenser, febersjukt barn, förkylt barn, konsert, massor av fotbollsmatcher (både Allsvenskan och Champions Leauge), simskola, ridskola, extrainsatt föräldramöte och så vidare. Där har ni en del av det jag sysselsatt mig med den senaste veckan.

Fotbollsmatchen igår var i alla fall en riktig humörhöjare fram till att MFF förlorade sin ledning mot Göteborg i typ sista sekunden, då var jag inte så munter längre, det ska erkännas. Men så är det med fotboll, det jämnar ut sig till slut och MFF vinner SM-guld ändå till slut så det blir nog bra det här 😉

En av höjdpunkterna under veckan var helt klart Darin-konserten förra fredagen. Den var verkligen bra! En stor eloge till honom för att han valde att ha sin spelning på en mindre klubb (Kulturbolaget i Malmö) istället för på en arena. Det blir en helt annan känsla då. Mycket mysigare. Trevlig helg alla!

 

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas