Annons
Annons

Senaste

Dotterns första fotbollscup!

image

Vinnarna i sportlovscupen för tjejer födda 06! Min yngsta dotter andra från vänster.

Min yngsta dotter började spela fotboll i januari. Och redan i dag var det dags för hennes första cup!

Cupen heter Sportlovscupen och gick av stapeln i Eslöv.

Jag har aldrig riktigt fått möjligheten att vara ”fotbollsmamma”. Äldsta dottern spelade fotboll nån halv termin eller så men upptäckte ganska snart att det inte riktigt var för henne.

Annons

Och yngsta dottern testade faktiskt på redan fotboll 2012, även om det blev en ganska tråkig upplevelse eftersom hon blev retad för att hon hade ”killkläder”… (mer om det här).

Men nu är hon bara glad. Första cupen idag som sagt. Och det var ju hur kul som helst!

Speciellt när det här duktiga gänget på bilden ovan vann match efter match, vann sin grupp, tog sig till kvartsfinal, tog sig till semifinal, tog sig till final och… VANN!

Helt galet!

För mig som ”utomstående” skulle jag faktiskt vilja påstå att de vann på grund av sin glädje för spelet. De har så himla kul.

Och två fantastiska tränare som brinner för ungdomsfotboll och är duktiga och konstruktiva utan att ta bort glädjen för spelet.

I går var jag dessutom uppe hos Kvarnby IK, som klubben heter, på föräldramöte. Där fick jag träffa klubbens nya ungdomsansvarige, Fredrik, som både arbetar med MFF-akademin och med FC Rosengård.

Det ska tydligen satsas rejält på ungdomsverksamheten i Kvarnby och Fredrik har typ magisterexamen i allt från träning och kost till den mentala biten. Han själv verkar brinna lite för just tjej/damfotboll så det känns ju jättekul det här.

Lär väl bli att man får åka på nån cup till framöver 😉

För övrigt har min dotter så ont överallt efter dagens sex matcher (plus att hon testade på konståkning i går) att hon just ringde mig från sitt rum en våning upp och bad mig skicka över bilden ovan till henne 😉

image

LÄS OCKSÅ

(28)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas