Annons
Annons

Senaste

Dottern är gipsad och Zlatan är vidare

Det blev ett läkarbesök i går kväll istället för fotboll.

Jag hade just konstaterat att det gick att köpa matchen Arsenal-Milan via datorn för 129 kronor när jag istället konstaterade att äldsta dottern behövde träffa en doktor. Detta efter att ha fallit illa från en stol.

Annons

Tre timmar senare var jag hemma lagom för att konstatera att jag nog inte missade något ändå. Då stod det 3-0 till Arsenal och vad jag förstod av det hela så var det med nöd och näppe Zlatan  & Co lyckades hålla sig kvar i ”den där jävla Champions”. Men nu är de kvar och jag hoppas att det blev en nyttig läxa för Milan igår?

Läkarbesöken fortsatte i förmiddags när de konstaterade att ett ben i dotterns arm var sönder så nu är armen gipsad. Och då kan vi bara konstatera att hon missar simtävlingen (den som vi ändå inte hade hunnit träna extra inför) på lördag…

Mycket konstaterande har det varit det senaste dygnet… 😉

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas