Annons
Annons

Senaste

Diskussionen om Olof Mellberg…

Är han helt kass? Eller alldeles strålande? Olof Mellberg alltså. Det har ju blivit en del snack överallt efter hans (onödiga? Eller felaktiga?) utvisning i matchen mot San Marino. I går ”tjafsade” jag lite med en kompis om detta via mejl.

Annons

Han tycker att Mellberg är:

”Kass. Långsam och oföljsam och urkass i uppspelen”

Själv tycker jag att Mellberg är väldigt duktig och jag gillar att han har lite (eller okej, ganska mycket) temperament – det piggar upp!

Vad tycker du om Olof Mellberg?

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons

 • Anders

  hej Johanna
  Jag tror att man automatiskt får två matchers avstängning för grov utvisning som detta räknas som. Hade det varit en målchansutvisning tror jag han hade klarat sig med bara en. Men domaren måste skriva rapport efter denna och då tror jag den räknas som grov. Jag kan dock ha fel.

  Krya på dig tills ikväll. Forza Malmö!

  Anders

 • Johanna

  Tack Anders. Du har säkert rätt. Nu börjar uppladdningen! Jösses vad nervöst det är. Må bästa lag vinna!


Annons

Senaste från allas