Annons
Annons

Senaste

Det var just det här som inte fick hända…

Idag hade jag tänkt skriva något kul om min gulliga, och sportintresserade, katt men tyvärr kom det tråkiga nyheter emellan…

Att MFF:s andretränare Josep Clotet Ruiz lämnar MFF (för Halmstad) är inte bra. Alls. Jag tror att han har väldigt stor del i att Malmö tog SM-guld och fast Malmö säkert hittar en kompetent ersättare så undrar jag hur detta ska gå? Om Roland Nilsson verkligen lyckas bygga vidare på det duon påbörjade denna säsongen. För det behövs byggas vidare om det här ska bli kul ute i Europa. Lite själviskt av ”Pep” tycker jag. Och innan har han ju inte velat vara i rampljuset alls. Nu vill han vara huvudtränare?

Annons

”Projektet i Halmstad lockar mer än att vara med i Champions League” säger han till AB

Jaja, jag hoppas att det blir som när de bytte jury i Idol, kommer ni ihåg? Alla tyckte det var bedrövligt och ingen visste vem personerna i den nya juryn var och sågade dem innan de ens hade börjat. Nu låter det nog lite annorlunda…

Jag hoppas att jag sitter här och skriver lyriska saker om MFF:s nya andretränare till våren. 😉

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas