Annons
Annons

Senaste

Det var ju tur jag gick på jippot, jag menar ishockeyn, i tisdags…

damkronorna

Damkronorna åkte ju ur hockey-VM i går. Som tur var fick jag ett infall i tisdags och gick och såg deras match mot Tyskland. Fast jag egentligen hade tänkt vänta till finalen (snacka om att ha is i magen).

Annons

Jag hade aldrig sett damhockey live innan. Och jag vet att många tycker det är ”tråkigt” eftersom de inte får tacklas. Men å andra sidan blir det ju liksom mer tid över till att faktiskt spela ishockey när man inte tänker på hur man ska kunna drämma in folk i sargen hela tiden.

Det var inte så mycket publik (alls) på plats men utanför rinken gjorde arrangörerna sitt bästa för att hålla stämningen uppe, det kändes nästan mer som en mässa än en hockeymatch… och jag fick lite Melodifestival-flashback när en av artisterna dessutom dök upp i pauserna för att underhålla 🙂

Här kommer lite bilder!

IMG_1661

Bland annat kunde man försöka sig på att få in puckar i ett mål där vissa delar av målet var täckta. För att få in puckarna krävdes att man fick pucken att lyfta lite. Haha – hur gör man det? Alla mina puckar gick längs med golvet trots att den trevlige killen som höll i aktiviteten visade mig flera gånger hur man skulle vinkla klubban… 😉

hoppborg

Kul för små barn och…

hockeyspel

… kul för stora barn.

linus-svenning

När Linus Svenning sjöng sina mello-låtar stod…

linussvenning

… min dotter längst fram (i rosa jacka) och sedan…

floppy

… tog hon en bild med Linus. Igen. Tror detta var tredje gången hon träffade honom.

popcorn ishockey-vm

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas