Annons
Annons

Senaste

Det var inte min boll men biljetterna var mina!

Äntligen har jag rett ut mina mystiska mysterier!

Mysteriet med bollen på museet har fått ett (tråkigt) slut. Som jag misstänkte så var det inte min boll, den som jag är så ledsen för att jag blev av med som barn. Utan en boll som museet fick från MFF-support 2004 i samband med utställningen Himmelsblå Kärlek. Senare ställdes den ut i utställningen Makt över Människor på slottet, och det var där min pappa och min dotter upptäckte den. Bollen har tydligen en logga från Team Sportia på sig och de fick sitt namn 1989, vilket ju då utesluter alla andra alternativ. Jakten på den försvunna bollen går alltså vidare…

Annons

Tack pappa för att du lekte detektiv! Och tack till utställningschefen Magnus Metz som var snäll nog att ta sig tiden att ta reda på allt detta om bollen :-).

Och så till de mystiska biljetterna till Idrottsgalan. Jag mejlade dem och frågade om jag hade vunnit och svaret kom helt kort:
”Ja, var du en av dem som fick hem biljetter så vann du. Grattis!”

Så nu blir det till att boka tågresa till Stockholm! Eller kanske inte, det går ju inte så mycket tåg just nu… 😉

 

Det var inte min boll...snyft...

LÄS OCKSÅ

(5)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas