Annons
Annons

Senaste

Det var i alla fall inte tågets fel att jag var hemma halv fem i morse…

Vi höll på att missa Madonna-konserten i Köpenhamn igår på grund av ett strömavbrott på Malmö Centralstation.

Vi var ett gäng tjejer som skulle hoppa på samma tåg mot Köpenhamn, fast på fyra olika stationer eftersom vi bor lite utspritt. Men det var lite kaos när jag kom fram till stationen jag skulle åka från, vissa tåg var inställda och de som gick, gick inte alls i tid. Men värst var det nog för min väninna som stod i Lund och inte visste när (eller om) det skulle komma ett tåg.

Annons

Men vi lyckades ta oss till Köpenhamn allihop, dock inte med samma tåg…

Och Madonna var riktigt bra. Jag kan hålla med kritikerna om att ljudet och sånginsatsen inte var optimal hela tiden och som 70-talist vill man (såklart) höra fler gamla godingar. Men showen. Showen. Jösses. Välregisserat (kanske lite för välregisserat ibland, det finns inget utrymme för spontanitet men det har ju ändå aldrig varit Madonnas starka sida), fartfyllt, och vackert. Vilka dansare! Och vilken energi Madonna har!

Jag är helnöjd med min kväll i Köpenhamn. Som inte tog slut förrän vid halvfem-tiden i morse. Men det är en helt annan historia. Och det hade inte med tågförseningar att göra. 🙂

Kvällens bästa: Like a prayer. Magiskt.

Kvällens sämsta: Like a virgin. Det här med att ta en av sina största hits, göra om det till en konstig ballad och sedan lägga sig på golvet och mumla den. Kan någon berätta för Madonna att det inte är en bra idé?

Kvällens WOW: MFF-AIK. 4-0. 4-0. Säger bara det. AIK:s spelare har inte fått speciellt bra betyg på Svenska Fans idag om man säger så. Men det är humor. Stor humor. Kolla här.

Glada tjejer innan konserten.

Vi hade riktigt bra platser. Men det ska man ju ha när man betalar 1900 kr per biljett...

Jag och min väninna J. Och ett popcorn.

 

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons

  • 47 sekunder!

    Älskar att Madonna är så supervältränad.

    Hatar att hon får sån skit för det.

  • Jag håller med. Visst är det konstigt? Med tanke på att två av hennes duktiga kollegor i samma ålder (Michael Jackson och Whitney Houston) inte precis skötte sina kroppar på rätt sätt så är man ju bara glad att Madonna verkar vara hälsan själv och kan fortsätta att underhålla sina fans.

  • Pingback: Tack Madonna! | Johanna()

  • Pingback: Bildextra – Robbie Williams i Stockholm! | Johanna()


Annons

Senaste från allas