Annons
Annons

Senaste

Det var därför resan var så billig…

Jag talar ofta innan jag tänker. Det kan vara ett stort problem. Sen har jag ett annat problem. Jag älskar att resa. Vilket ibland gör att jag dessutom handlar innan jag tänker.

För två år sedan köade jag hur länge som helst för att få biljetter till Thake That (med Robbie Williams) i Köpenhamn. Sen spontanbokade jag en resa till Grekland. En resa som ägde rum samtidigt som jag skulle gå på konserten… Nu blev det ingen konsert eftersom Robbie blev sjuk men ändå – hur förvirrat är inte det?

Annons

I år har jag lyckats med nåt liknande…

Som reseredaktör tittar man ju in på resebolagens sidor lite då och då och en charternyhet i Spanien som jag skrev om i Allas i vintras dök upp.

Kul att testa tänkte jag. Och dessutom ganska billigt för att vara i juli. Väldigt billigt faktiskt. Det var bara att slå till. Bokat och klart!

Sen (EFTER att jag bokat och betalt) kom jag på att jag missar upplösningen av VM!

Åker den 7 juli. Kommer hem den 14 juli. Då är det över…

Snurrigt.

Nåja. Vi får hoppas att spanjorerna har den goda smaken att sända matcherna.

Och att mitt resesällskap, som är sju år och måttligt intresserad av fotboll om inte Zlatan är med, står ut med att sitta framför en tv på kvällarna.

Note to self: Glöm inte ta med sjuåringens dvd och iPad.

Jag vill även passa på att önska er alla en trevlig sommar eftersom bloggen går in i semesterläge nu och det kommer att bli lite glesare mellan uppdateringarna 🙂

LÄS OCKSÅ

(15)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas