Annons
Annons

Senaste

Det tror jag på så mycket jag vill

I kväll är det dags. Upp till bevis. Igen. Det är dags för Zlatan, förlåt jag menar Milan, att möta Arsenal i Champions Leauge.

Och Zlatan är upphaussad och dissad på samma gång. Som alltid. Men en liten, liten skillnad är det denna gången. Nu säger Zlatan inte längre att han ”Gör allt för att vinna den här jävla Champions”. Utan nu heter det ”Att inte ha vunnit Champions League är inte något som håller mig tillbaka i min karriär. Om jag slutar i dag skulle jag säga att jag var väldigt nöjd med min karriär.”

Annons

Vi får väl se. Jag hoppas fortfarande att han får vinna CL. Och han klarar av att göra det utan att lappa till nån på vägen…

Fler citat från Zlatan hittar du som vanligt om du klickar HÄR

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas