Annons
Annons

Senaste

Det svåraste var att komma upp på tjuren

tjurridning

Till slut kom jag i alla fall upp!

Det här med tjurridning är inte min grej tror jag.

Jag och mina barn var på Malmöfestivalen i tisdags för att testa att rida på en mekanisk tjur. Man kunde först prova på och sedan startade en turnering en timme senare. Har testat det två gånger tidigare, bland annat när jag var i Denver förra året.

Annons

Det var väl inte så värst många sekunder jag klarade av att hålla mig kvar på tjuren. Men det är ju kul ändå.

Det värsta av allt var att jag inte kom upp på tjuren! Alla andra studsade liksom bara upp så där elegant. Jag försökte alla taktiker. Hoppa, lägga upp det ena benet först och nån annan taktik, se bild nedan. Kom inte upp.

Till slut fick killen som körde tjuren hoppa in och sätta sig ner så att jag kunde kliva upp på hans knä. Ni skulle sett som alla skrattade åt mig. Men det är lugnt, jag bjuder på den 🙂

Kom dessutom på att jag haft problem med det tidigare, läs HÄR. Men i tisdags slog jag i alla fall mitt rekord för denna gången klarade jag hela 10 sekunder.

Nej, jag var inte med i turneringen 😉

mekanisk-tjur

 

LÄS OCKSÅ

(25)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas