Annons
Annons

Senaste

Det svåra är ju att komma upp på tjuren!

Jag satt på tjuren i nio sekunder. Nio sekunder. Min dotter satt 23 sekunder men jag är ganska säker på att han som skötte tjurspakarna var extra snäll mot henne, så måste det vara?

Utöver de nio sekunderna så tog det mig ungefär två minuter att komma upp på tjuren. Två minuter (samtidigt som halva Skånemässan skrattade åt mig men jag bjuder på det, tycker det skrattas alldeles för lite här i världen). Det tog för övrigt ungefär en sekund för min dotter men barn har ju mycket hopp i benen?

Annons

Nåja, nog om det. Grejen är att jag har träningsvärk i ena benet. Träningsvärk. Efter 2 minuter och 9 sekunder.

Så nu tänker jag så här: Om man istället för spinningcyklar, boxningssäckar, skivstänger, stepbrädor och andra redskap fyller en hel sal med mekaniska tjurar. Sedan sätter man på lite häftig musik och låter alla träningsmänniskorna klättra upp, åka runt och ramla av i en timmes tid. En hel timme. Jösses vilken genomkörare för hela kroppen det hade varit.

Och sedan kan man spela in allting med en videokamera och titta på den filmen istället för America´s Funniest Home Videos på fredagskvällen. Bara en sån sak. 🙂

 

LÄS OCKSÅ

(8)
(0)Annons

  • Ååååh, då hade också jag gillat att träna tror jag!


Annons

Senaste från allas