Annons
Annons

Senaste

Det kom ett väldigt oväntat mejl…

Han kände igen mitt ansikte. Men inte mitt namn. Och det var en jacka som förde oss samman…

En kille hade hittat mitt inlägg om MFF-jackan som inte var till salu (Nej, det är den fortfarande inte). Han skrev så här till mig:

Annons

”Jag satt och letade efter MFF-bilder på Google och av nån anledning så dyker det upp en bild på en ”gammal” MFF-jacka som jag har. Den hänger i garderoben men den åkte på när MFF tog guldet 2004. Jag råkade ut för samma sak som du. Alla drog och slet i mig och jag blev erbjuden pengar för den, men liksom du så vägrade jag att sälja den.”

Inget konstigt alls med det, det var ju trevligt att han hörde av sig med sin historia. Men sen fortsatte han:

”När jag ser fotot på dig liggande i gräset på nya Swedbank arena så tycker jag att jag känner igen det ansiktet så himla väl.”

Och så visade det sig att det var min tränare från när jag spelade i MFF (för många, många år sedan)! Anledningen till att han var tveksam var att jag inte hade samma efternamn som då (bytte när jag gifte mig). Och när vi började mejla lite var han snäll nog att skriva att han ”trodde mycket på mig som fotbollsspelare”. Även om jag själv aldrig gjorde det så var det kul att höra! Som ni säkert vet tror jag mycket mer på mig själv som fotbolls-tittare, sport-tittare och sport-tyckare. 😉

Kul att du kontaktade mig Dan!

Jag var ju såklart tvungen att leta upp lagfotot från från när jag spelade i Malmö FF, det bör vara taget typ 1988 eller 1989… Och mitt smeknamn på planen var ”Joho”… Kan du hitta mig? 😉

Johannas bollplank spelar i mff

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas