Annons
Annons

Senaste

Det kallar jag supportrar (jag skäms)

Jag hatar när jag har rätt. Var i valet och kvalet igår. Gå på MFF-Kalmar, köpa matchen och se den på teve eller åka till min simträning? Att köpa matchen gick helt bort efter att jag hittat senaste fakturan från Canal Digital i brevlådan (de hade dessutom höjt matchpriset till 159 kronor per match…) Och sedan var det den där känslan av att det här går inte. När media börjat skriva om att det är guldläge för MFF nu och haussat upp alla skador i HIF så kan det inte bli bra.
Så det blev första halvlek på radio och en massa goda tankar under träningen, som jag alltså påbörjade när det stod 0-0 i Malmö och 1-1 mellan Elfsborg och HIF. Men det var inte med någon större entusiasm jag satte på radion i bilen när jag var färdig. Jag kände det på mig hela dagen. Just det som inte fick hända hade hänt. MFF förlorade och HIF vann. Åhhh, så himla typiskt! Men starkt jobbat HIF! Och inte så starkt jobbat MFF, nog för att det är kul med lite spänning i guldstriden men tycker ni inte att vi haft tillräckligt av det nu? 😉

Annons

Dessutom skäms jag lite för att jag inte gick på matchen ändå. När jag läser om dessa sköna herrarna som åker 124 mil för att gå på fotboll i Malmö. Varje hemmamatch! Tummen upp för er killar!

Det är väl inte lönt att pladdra på om spel, poäng, tabeller, målskillnader med mera. Läget är som det är och Malmö har fortfarande allt i egna händer. Och jag SKA gå på sista hemmamatchen. Förhoppningsvis blir det en mycket trevlig tillställning. Jag känner det på mig. 🙂

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons

 • Du hade rätt och jag fel 🙂 Men nu lever ju Allsvenskan i högst grad 🙂

 • Johanna

  Ja, ingen kan säga att det saknas spänning i årets guldstrid… 😉

 • coosybear

  Det var en kamp som var stenhård med mycket chanser åt båda hållen kunde slutat hur som helst, men iaf så avslutades den med kanske årets vackraste mål!
  Ett oerhört tekniskt svårt nummer av Daniel Mendes,måste bli kandidat till årets mål detta annars är det skandal. Jag är iaf oerhört stolt & nöjd med vad mina älskade rödvita hjältar lyckades prestera igår, vi var helt uträknade av alla i stort sett ,experter & media, vi gav dem en käftsmäll som heter duga definitivt!. Räkna aldrig ut KFF,trots att alla snackade om att vi saknar motivation & har inget att spela för så visar vi det gång på gång att vi är som bäst när vi får slå ur underläge,denna matchen passade oss perfekt,en underbar inramning,snyggt tifo, mycket publik på en fantastisk fin arena & sen möta serieledarna,den tändningen räckte för att ta 3 poäng med ett fantastiskt läckert fotbollsmål av den högre klassen!

 • Johanna

  coosybear: Det var verkligen ett snyggt mål! Och visst är det härligt att se lag som inte bryr sig om media och att de ”inte har något att spela för” och ändå går in i varje match med viljan och ambitionen att vinna. Det är riktig kämparglöd! Som MFF:are hoppas jag såklart att KFF fortsätter i samma stil och är lika sugna på vinst i sista omgången, när de möter HIF… 😉


Annons

Senaste från allas