Annons
Annons

Senaste

Det här inlägget är skrivet i sömnen, bara så ni vet

Jag testar vingarna innan take-off.

Oj, vad jag är förvirrad idag. Hur snurrig jag var hemma i morse behöver vi inte gå in i detalj på. Men jag hällde aldrig kattmaten i kaffekoppen, jag lovar. Det var var bara väldigt nära om man säger så. Och här på jobbet har jag bland annat försökt ta mig in på kontoret med min bankomat-pinkod. Det gick sådär. Och så den där känslan av att det är något jag glömt…
Allt detta kan bero på att jag satt uppe alldeles för sent i natt och kollade på nån B-film med Peter Stormare som härjade ute i rymden men vi låter det vara osagt.

Annons

Med tanke på mitt (tillfälligt?) förvirrade tillstånd så nöjer jag mig med att visa lite foton från min tur till Budapest i helgen som gick. Eftersom jag förmodligen har svårt att få ur mig sammanhängande texter (jag baserar det påståendet på att jag har svårt att få ur mig sammanhängande tankar) så låter vi bilderna tala för sig själva helt enkelt. Det blir nog bäst för alla på det här sättet.

Eventuella frågor tar vi när jag har vaknat. Okej?

Om man lutade sig riktigt långt ut genom takfönstret i vindsvåningen (läs: det lilla hotellrummet högst upp) så fick man en fantastisk utsikt.

Sol och bad på Szechenyi-badet i september, det är aldrig fel.

Nån enstaka öl slank det väl också ner…

Hotellfrukost.

Jag var och hälsade på där min syster bodde förra året. Det roliga med det här huset är att det ser minst sagt slitet ut på utsidan men hennes etagelägenhet var en av de fräckaste och modernaste lägenheter jag varit i.

Mer utsikt. Från Gellertberget denna gången.

 

 

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas