Annons
Annons

Senaste

Det gick ju bra utan Zlatan (men vad sa han egentligen?)

Zlatan var ju, trots att han inte ens reste med till Moldavien, det stora samtalsämnet före matchen. Frågan var hur det skulle gå utan honom. Nu efter en härlig 1-4 vinst borta mot Moldavien är frågan hur snacket kring Zlatan kommer att gå efter matchen. För det visade ju sig att det gick hur bra som helst utan ”den långe”.

Annons

Och det blev ju riktigt trevligt det här. Bra, avslappnat, svenskt spel och det var längesen jag såg ett sånt bra passningsspel i svenska herrlandslaget. Och 4 mål!

Ska bli spännande att se hur det går mot Finland nästa vecka. Om Zlatan ska spela och hur det i så fall kommer att se ut. Visst är Zlatan en av Europas bästa spelare men hur viktig tycker du att han är i det Svenska landslaget? Rösta här.

Var det förresten någon som såg intervjun med Zlatan innan matchen började? Jag tyckte han sa ”Långa bollar på bänken” Det heter väl ”Långa bollar på Bengt? 🙂
En kompis tror att Zlatan kan ha sagt ”Benke”. Hörde du vad han sa?

Ha en härlig helg, den började ju bra i alla fall 🙂

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons

 • Tomas

  Om du räknar passningsspelet i denna match som bra, då har du inte höga krav inte.
  Och anspelningen på att det såg avslappnat ut, var ju inte annat än en käftsmäll på Zlatan, eller hur ?
  Hypotetiskt att jämföra hur en match skulle sett ut MED Zlatan.
  Jag har skrivit en hel del inlägg om detta på Viasats logg vad som blir skillnaden i tempoväxlingar frammåt med Zlatan i en fri roll som mf/fwd.
  Dessutom är Moldavien ett lag vi ska slå även UTAN Zlatan. Att andra lag spelade ”jämt” med dom, var underskattning och inget annat.

  Ha det bäst 🙂

  / Tomas

 • Johanna

  Hej Tomas! Jag säger inte att det var någon världsklass på passningsspelet – bara att det var bra mycket bättre än det jag sett från Sverige tidigare i detta EM-kval 🙂
  Jag tror, och hoppas, att det är lika avslappnat när Zlatan är tillbaka. Att landslaget mår bra, har kul när de träffas och njuter av allting kring matcherna. Det ska, som sagt, bli spännande med matchen mot Finland.
  Ha en bra helg! 🙂

 • Pingback: Äh, vad dåligt. Det var ju bara Finland… | Johanna()


Annons

Senaste från allas