Annons
Annons

Senaste

Det finns faktiskt enkla matcher mina herrar

Klyschorna igår, från diverse herrar, om att ”vi tar en match i taget”, ”inga matcher är lätta”, ”bla bla bla”, avfärdar jag totalt.

landslaget

San Marino har ett facit på typ noll vunna och noll oavgjorda matcher i EM-kval. De har gjort 6 mål och släppt in 100. Och även om de har ”skakat” stora landslag vid enstaka tillfällen har de aldrig varit i närheten av att vinna. Vann vi inte med typ 6-0 sist vi mötte dem? Vill minnas att de var då Zlatan ”snodde” en straff och det blev ett himla rabalder. Ikväll är han nog första straffläggare ändå…

Annons

Det härliga med San Marino är att de ändå känner glädje över situationen. Deras förbundskapten, Giampaolo Mazza, har haft jobbet sedan 1998 men har bara vunnit en enda match. Ändå säger han att det är så himla roligt att spela dessa ”stora” matcher. Och jag tycker det är lite härligt. I ett lag där alla har andra heltidsjobb, utöver fotbollen, måste det vara en upplevelse att resa runt och möta Europas bästa lag. Även om man får stryk så det ryker om det ;-).

Hörde Zlatans gamla tränare, Johnny Gyllensjö, på radion i morse. Reportern tippade 6-1 till Sverige men Johnny svarade direkt ”Nej, du. San Marino kan inte göra mål mot ett lag som har ett sådant försvar som Sverige”. 5-0 tippade han. Och då måste väl detta ändå ses som en lätt match? Nu hoppas jag bara att Sverige, och Zlatan, öser in mål och bjuder Malmö på en show vi aldrig kommer att glömma :-).

Gårdagens bästa Zlatan-citat: ”Om det hade fått plats med 40 000 hade det blivit slutsålt direkt”

Gårdagens sämsta Zlatan-citat: ”Jag har sagt till mig själv att jag inte kommer tillbaka till MFF och allsvenskan”

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas