Annons
Annons

Senaste

Det dyker ju upp en del roliga bilder i huvudet

Zlatan-julkalender

Bilden är ett fotomontage. Såklart.

Det knackar på dörren och där står Zlatan och undrar om jag vill köpa julkalendrar för att stötta hans fotbollsförening. Inte troligt. Men Anders Svensson då? Mer troligt. Detta efter att Elfsborg bestämde sig för att alla skulle dra sitt strå till stacken och att även A-laget skulle sälja julkalendrar. De gick dessutom steget längre än vad som är brukligt på lite lägre nivåer – och drog summan från lönen i förväg för att spelarna verkligen skulle försöka få dem sålda.

Annons

Man kan ju tycka att det är rättvist att alla i en förening hjälps åt att tjäna in pengar, samtidigt blev David Elm ganska upprörd över tilltaget. Nu vet jag inte hur mycket de tjänar, antar att det är lite över medelsvenssons lön? Men det kan väl inte vara så jobbigt? Eller, som någon skrev i en kommentar någonstans, signera kalendrarna och dela ut dem till unga fans. Utmärkt idé tycker jag.

Men om David Elm eller Anders Svensson står på min trappa och fryser i helgen så köper jag gärna en kalender. Jag lovar. Så att ni får råd till julklapparna.

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas