Annons
Annons

Senaste

Det blev typ bara pojkband i år…

apollo5

Apollo 5 i Kungsträdgården i Stockholm.

Jag brukar gå på konserter med mina väninnor. Minst en om året har det blivit.

Madonna (3 gånger), Bon Jovi (vet inte hur många gånger), Robbie Williams (minst 3 gånger – shit vad han är bra live) och så vidare.

Annons

Men i år blev det ingen ”storkonsert” med tjejgänget. De senaste åren har det istället blivit att jag gått och tittat på en massa artister som mina barn gillar.

One Direction (två gånger till och med) , Eric Saade, The Fooo och så vidare.

Därför var det extra kul förra lördagen när jag och min äldsta dotter var på klubben KB här i Malmö och tittade på ett band som vi båda gillar. Norlie & KKV. Riktigt bra. KB är dessutom en perfekt plats för konserter, det känns intimt och nära och ljudet är bra. Såg Darin där också för ett par år sedan, det var magiskt.

Jag tycker helt enkelt att vi tar in lite stora artister till KB – en liten intim spelning där med Håkan Hellström kanske, vad tror ni om det? Eller Robbie Williams för den delen, jag är inte kräsen 😉

norlie-kkv

Norlie & KKV på KB förra lördagen.

one-direction-gothenburg

One Direction på Ullevi i somras.

eric-saade-konsert

Eric Saade i Helsingborg våras.

eric-saade-barn

Eric Saade i Malmö i somras.

jtr

JTR i Simrishamn i somras.

skyscraper

Dottern träffade delar av pojkbandet Skyscraper (tror jag de heter…) på tunnelbanan efter en The Fooo-konsert i Globen i somras.

the-fooo

The Fooo på Skansen.

 

LÄS OCKSÅ

(11)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas