Annons
Annons

Senaste

Det blåser så korthusen ramlar idag…

Grått och regnigt utanför mitt kontorsfönster idag.

Förra fredagen berättade jag om en rolig statusuppdatering som jag själv hade skrivit på Facebook. Men det finns ju en massa roliga uppdateringar hela tiden. Och jag har faktiskt roat mig med att ”samla” på mina vänners bästa/roligaste/tokigaste statusar…

Annons

Med tanke på vädret här i Skåne just nu (Läs: grått, grått, gråare, storm och regn) så tar vi ett par om vädret idag tycker jag:

Status: Året har 16 månader. Fem av dem är november. Lycka till nu, allihop.

Status: Dödskallar o banditer! Missade solgluggen idag också! Där försvann den chansen till serotonin-påfyllnad. Shit.

Status efter stormen ”Lill-Berit” i Skåne hösten 2011: På Skånskans webbupplaga kan läsarna maila in sina egna bilder från stormen. Bäst är helt klart bilden på den omkullvälta trädgårdsstolen av plast. Där ser man verkligen att vädrets makter inte är att leka med. Tror jag ska maila in en bild på mitt korthus på balkongen som var bortom all räddning. Damn you Mother Nature, DAMN YOU!

Status: Växthuseffekten kom tillbaka. Allt är förlåtet!

Status: Ni vet när det är askgrått överallt och det viner om de blå Coop-flaggorna i ett regnigt industrilandskap? Fy fan.

 

Men, men. Efter regn kommer väl solsken? 🙂 Trevlig helg!

 

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas