Annons
Annons

Senaste

Det är tur att jag redan har ett jobb…

poledancing_vegas

Vår instruktör hade inga problem att snurra runt stängen utan att röra marken…

Att dansa poledancing är verkligen inte lätt. Det krävs hur mycket övning som helst. Helst ska man nog dessutom vara född med akrobatiska gener och kunskaper för att klara av det utan att se ut som en stel pinne…

Annons

Det blev jag varse när jag och mina väninnor tog en kurs i Las Vegas i lördags.

Poledancing finns numer som en träningsform. Och jag kan garantera att det är bra träning. Jag har fortfarande träningsvärk…

Så länge vi bara skulle röra oss med olika danssteg runt stången gick det väl okej. Det var när jag skulle börja snurra runt i ljusets hastighet samtidigt som jag böjde mig bakåt och hade ett ben upp och ett ben ner, eller snurra med benen runt stången utan att röra marken (haha), som jag började inse hur mycket vår instruktör nog hade tränat på detta. Det är verkligen inget man bara gör sådär för att det ser kul ut.

Men vi hade väldigt kul! Det finns (tyvärr?) ett par bildbevis också, se nedan 😉

bild bild[1]

LÄS OCKSÅ

(10)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas