Annons
Annons

Senaste

Det är roligt att det är spännande. Men jag vet något som hade varit ännu roligare.

Nu är det dags igen. Jag förstår inte varför Malmö FF ska hålla på så här med mina nerver varje gång de är uppe i toppen av allsvenskan i slutet på säsongen.

Kommer ni ihåg 2004? Det var en dramatisk sista omgång, jag har för mig att MFF både behövde vinna plus att det skulle gå på ett visst sätt i en annan match också för att MFF skulle få guldet. Jösses.

Annons

Och 2010 när vi fightades mot Helsingborg ända in i kaklet. Jösses.

Och nu. Helsingborg borta i kväll. Efter att både Elfsborg och AIK tappat poäng i denna omgången och gett Malmö en chans att haka på i toppen. Mina nerver är på utsidan.

Tänk om det blir en helt avgörande match i den sista matchen mot AIK den 4 november. Jösses.

Jag förstår inte varför MFF inte bara kan rycka i toppen och bli där hela säsongen? Hade inte det varit roligare? Okej då, kanske är det lite kul med spänning. Men det räcker nu. Nu tycker jag att MFF vinner resten av matcherna (även de på konstgräs, tack!) samtidigt som det går vår väg i de andra matcherna också. Ska vi säga så? Okej?

Just det, jag har ju varit i Budapest i helgen och tänkte visa upp lite bilder därifrån också. Men nu tar vi de viktiga sakerna först och sen kan vi övergå till trevliga semesterbilder efter att MFF vunnit i kväll. Okej?

 

LÄS OCKSÅ

(5)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas